Tutustu tuotteisiin 

helposti verkossa!

 

KLIKKAA TILAUSJÄRJESTELMÄÄN!
Tilausjärjestelmästä löydät 31 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat kattavan lisän  mainostekstiiliemme valikoimaan! Sivuston tuotekorteista näet tuotteiden hinnat, mittataulut sekä varastosaldot.

 

Tilausjärjestelmässä: Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, täytä yhteystiedot, ja kerro lisätiedot-kohdassa toivomastasi painatuksesta - ja paina lähetä! Olemme yhteydessä sinuun!

 

Jos ilmenee ongelmia, tai kaipaat apua

tilausjärjestelmän kanssa, 

soita: 0440 331 761

tai laita sähköpostia: 

info(at)officeplus.fi 

Mainostekstiilit, yrityksen profiili- ja edustusvaatteet, työvaatteet

 

Online -tilausjärjestelmässä on paljon perusvaatteita aina t-paidoista housuihin ja kauluspaitoihin! Perusvalikoimasta löydät vaatteet, jotka toimivat pohjana ideoille ja visiolle: painatuksilla ja erikoismerkkauksilla voimme tehdä loput!

 

Se mitä, et tilausjärjestelmästä löydä, löydämme me sinulle muusta valikoimastamme!

Office Plus Oy

Lohjanharjuntie 1147

08500 Lohja

+358 (0)440 331 761

info(at)officeplus.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Anna brändisi näkyä vaatteissa aina vetoketjun vedintä myöten!

 

Upeilla, raikkailla ja käytännöllisillä Printer Essentials -vaatteilla teet vaikutuksen jokaisena vuodenaikana. Tekstiilien värit toistuvat tuotteissa samana läpi malliston. Tarjolla on useita kokoja sekä vaihtoehtoisia värejä vetoketjujen vetimiksi, nyöristoppereiksi ja paidan napeiksi.  Kokoja löytyy pienestä suurempaan, aina 5XL asti.

Uusin kuosein uuteen vuoteen!

 

Uusia kasvomaskeja koristavat RATIA:n suosikkikuosit Lumipallo, Leskenlehti, Poppyland ja Ulpukka. CE-merkitty kotimainen avainlipputuote on testattu erinomaisin tuloksin akkreditoidussa HygCen Austria -laboratoriossa Itävallassa. Testeissä mitattu BFE (bakteerisuodatusteho) on korkea 99,75 %. Maskit myydään 10 kappaleen paketeissa.

All you need is Clique!

 

Kuvastosta löydät

vaatteita yrityksille ja seuroille! Basic, classic, premium vai OC? Valitse tuotteet teille sopivien ominaisuuksien mukaan! 

Pukeudu vastuullisesti!

 

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Tuotteissa on käytetty ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

..ja paljon muuta!

Kevään parhaat tuotteet!

 

Kuvastoon on koottu kevään 2021 parhaat tuotteet & tekstiilit. Sieltä löytyy tuotteita mm. muodikkaaseen pukeutumiseen ja aktiiviseen elämään, suosikkivaatteet arkeen ja työhön sekä varusteet ulkoiluun ja liikuntaan. Kuvastosta löydät myös kesän kuumimmat erikoistarjoukset! Ja muistathan hyödyntää tilaajalahjan!

Kauluspaidat arkeen & juhlaan!

 

J. Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Kauluspaidat ovat jaettu kuuteen eri mallistoon; tahroja hylkivästä ja itsesiliävästä paidasta aina ympäristölle ystävällisempään paitaan saakka.