Office Plus Oy

Lohjanharjuntie 1147

08500 Lohja

+358 (0)440 331 761

info(at)officeplus.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Office Plus Oy - Plussan verran parempaa!

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme plussan verran parempaa palvelua!

Pyrimme löytämään aina parhaan mahdollisen vaihtoehdon asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin! - Helposti ja vaivattomasti, kaikki samasta osoitteesta! 

 

Ota yhteyttä meihin ja autamme sinua mielellämme tekemään oikeita päätöksiä yrityksesi, markkinointisi, toimistosi ja hyvinvointisi hyväksi!

  • Kaikki yrityksellesi samasta osoitteesta, ja plussan verran parempaa palvelua!
  • Erittäin kattava tuotevalikoima
  • Office Plussa tarjoaa sinulle helpon tavan hankkia päivittäistoimistotarvikkeet, ergonomiatuotteet, mainoslahjat, painotuotteet, liikelahjat, edustusvaatteet ja työvaatteet painatuksineen - Tilaamalla kaikki samalta toimittajalta: sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan myymälässämme!
  • Me tarjoamme käyttöösi luotettavan, joustavan, ammattitaitosen ja innovatiisen tiimimme, joka yhdessä kanssasi etsii juuri sinun yrityksellesi parhaat ratkaisut! 

            Ota yhteyttä: info(at)officeplus.fi

            tai soita +358 (0)440 331 761. 

            Olet tervetullut myös myymäläämme: Lohjanharjuntie 1147, 08500 Lohja.

            Avoinna arkisin 9-17!

 

AJANKOHTAISTA OFFICE PLUSSALLA:

Connaisseur Card -lahjakorttiHerkkuja ja hemmottelua!
Connaisseur Card -lahjakortti on johtavia herkkulahjakortteja Pohjoismaissa. He ovat vuodesta 1999 tarjonneet helppoja ja laadukkaita lahjaratkaisuja. Kortin saaja valitsee laajasta valikoimasta herkun, keittiö- tai muun tuotteen. Connaisseur Card on arvostettu lahja joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Lahja sopii herkkusuille sekä ruoanlaitosta ja sisustamisesta kiinnostuneille. 

 Vieläkö yrityslahja ehtii Jouluksi?

Valitse Lahjakortti!