Tutustu tuotteisiin 

helposti verkossa!

 

KLIKKAA TILAUSJÄRJESTELMÄÄN!
Tilausjärjestelmästä löydät 24 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat kattavan lisän  mainostekstiiliemme valikoimaan! Sivuston tuotekorteista näet tuotteiden hinnat, mittataulut sekä varastosaldot.

 

Tilausjärjestelmässä: Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, täytä yhteystiedot, ja kerro lisätiedot-kohdassa toivomastasi painatuksesta - ja paina lähetä! Olemme yhteydessä sinuun!

 

Jos ilmenee ongelmia, tai kaipaat apua

tilausjärjestelmän kanssa, 

soita: 0440 331 761

tai laita sähköpostia: 

info(at)officeplus.fi 

Mainostekstiilit, yrityksen profiili- ja edustusvaatteet, työvaatteet

 

Online -tilausjärjestelmässä on paljon perusvaatteita aina t-paidoista housuihin ja kauluspaitoihin! Perusvalikoimasta löydät vaatteet, jotka toimivat pohjana ideoille ja visiolle: painatuksilla ja erikoismerkkauksilla voimme tehdä loput!

 

Se mitä, et tilausjärjestelmästä löydä, löydämme me sinulle muusta valikoimastamme!

Office Plus Oy

Lohjanharjuntie 1147

08500 Lohja

+358 (0)440 331 761

info(at)officeplus.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Anna brändisi näkyä vaatteissa aina vetoketjun vedintä myöten!

 

Upeilla, raikkailla ja käytännöllisillä Printer Essentials -vaatteilla teet vaikutuksen jokaisena vuodenaikana. Tarjolla on useita kokoja sekä vaihtoehtoisia värejä vetoketjujen vetimiksi, nyöristoppereiksi ja paidan napeiksi. Tekstiilien värit toistuvat tuotteissa samana läpi malliston. Kokoja löytyy pienestä suurempaan, aina 5XL asti.

Suosituimmat

takit & fleecet!

 

Uudesta takkikuvastosta löydät kaikki tarvittavat tuotteet säähän kuin säähän! Kuvastoon on koottu kaikki suosituimmat takit ja fleecet sekä muut talven varusteet. 

Uusin kuosein uuteen vuoteen!

 

Uusia kasvomaskeja koristavat RATIA:n suosikkikuosit Lumipallo, Leskenlehti, Poppyland ja Ulpukka. CE-merkitty kotimainen avainlipputuote on testattu erinomaisin tuloksin akkreditoidussa HygCen Austria -laboratoriossa Itävallassa. Testeissä mitattu BFE (bakteerisuodatusteho) on korkea 99,75 %. Maskit myydään 10 kappaleen paketeissa.

Suosituimmat t-paidat & pikeet!

 

Kuvastosta löydät

suosituimmat t-paidat ja pikeet! Kaikki ovat hyviä, mutta eroja löytyy mm. väreissä, materiaaleissa, hinnoissa ja yksityiskohdissa.