Tutustu tuotteisiin 

helposti verkossa!

 

KLIKKAA TILAUSJÄRJESTELMÄÄN!
Tilausjärjestelmästä löydät 31 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat kattavan lisän  mainostekstiiliemme valikoimaan! Sivuston tuotekorteista näet tuotteiden hinnat, mittataulut sekä varastosaldot.

 

Tilausjärjestelmässä: Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, täytä yhteystiedot, ja kerro lisätiedot-kohdassa toivomastasi painatuksesta - ja paina lähetä! Olemme yhteydessä sinuun!

 

Jos ilmenee ongelmia, tai kaipaat apua

tilausjärjestelmän kanssa, 

soita: 0440 331 761

tai laita sähköpostia: 

info(at)officeplus.fi 

Mainostekstiilit, yrityksen profiili- ja edustusvaatteet, työvaatteet

 

Online -tilausjärjestelmässä on paljon perusvaatteita aina t-paidoista housuihin ja kauluspaitoihin! Perusvalikoimasta löydät vaatteet, jotka toimivat pohjana ideoille ja visiolle: painatuksilla ja erikoismerkkauksilla voimme tehdä loput!

 

Se mitä, et tilausjärjestelmästä löydä, löydämme me sinulle muusta valikoimastamme!

Office Plus Oy

Lohjanharjuntie 1147

08500 Lohja

+358 (0)440 331 761

info(at)officeplus.fi

Printer - Anna brändisi näkyä vaatteissa aina vetoketjun vedintä myöten!

 

Upeilla, raikkailla ja käytännöllisillä Printer Essentials -vaatteilla teet vaikutuksen jokaisena vuodenaikana. Tuotteet voidaan brändätä eri värisillä vetoketjun vetimillä, nyöristoppereilla tai paidan napeilla! Kokoja löytyy pienestä suurempaan, aina 5XL asti.

Cottover - Pukeudu vastuullisesti!

 

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Tuotteissa on käytetty ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

..ja paljon muuta!
J.Harvest & Frost - Kauluspaidat arkeen & juhlaan!

 

J. Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Kauluspaidat ovat jaettu kuuteen eri mallistoon; tahroja hylkivästä ja itsesiliävästä paidasta aina ympäristölle ystävällisempään paitaan saakka.

Työvaatteet Helly Hansenilta!

 

Valikoimastamme löydät Helly Hansenin laadukkaat, vaatimustenne mukaiset työvaatteet - tietenkin logopainatuksin.

James Harvest Sportswear - Turvallisen tyylikästä!

 

James Harvest Sportswear –mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Messu- ja tapahtumatuotteet koottuna yhteen kuvastoon!

 

Kuvastossa mm. messu- ja tapahtumavaatetusta, sekä valikoima liike- ja mainoslahjoja. Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita, tuet samalla myös kestävän kehityksen edistymistä.