Tutustu tuotteisiin 

helposti verkossa!

 

KLIKKAA TILAUSJÄRJESTELMÄÄN!
Tilausjärjestelmästä löydät 31 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat kattavan lisän  mainostekstiiliemme valikoimaan! Sivuston tuotekorteista näet tuotteiden hinnat, mittataulut sekä varastosaldot.

 

Tilausjärjestelmässä: Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, täytä yhteystiedot, ja kerro lisätiedot-kohdassa toivomastasi painatuksesta - ja paina lähetä! Olemme yhteydessä sinuun!

 

Jos ilmenee ongelmia, tai kaipaat apua

tilausjärjestelmän kanssa, 

soita: +358(0)440 331 761

tai laita sähköpostia: 

info(at)officeplus.fi 

Mainostekstiilit, yrityksen profiili- ja edustusvaatteet, työvaatteet

 

Online -tilausjärjestelmässä on paljon perusvaatteita aina t-paidoista housuihin ja kauluspaitoihin! Perusvalikoimasta löydät vaatteet, jotka toimivat pohjana ideoille ja visiolle: painatuksilla ja erikoismerkkauksilla voimme tehdä loput!

 

Se mitä, et tilausjärjestelmästä löydä, löydämme me sinulle muusta valikoimastamme!

Office Plus Oy

Lohjanharjuntie 1147

08500 Lohja

+358 (0)440 331 761

info(at)officeplus.fi

Printer - Anna brändisi näkyä vaatteissa aina vetoketjun vedintä myöten!

 

Upeilla, raikkailla ja käytännöllisillä Printer Essentials -vaatteilla teet vaikutuksen jokaisena vuodenaikana. Tuotteet voidaan brändätä eri värisillä vetoketjun vetimillä, nyöristoppereilla tai paidan napeilla! Kokoja löytyy pienestä suurempaan, aina 5XL asti.

Cottover - Pukeudu vastuullisesti!

 

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Tuotteissa on käytetty ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

..ja paljon muuta!
J.Harvest & Frost - Kauluspaidat arkeen & juhlaan!

 

J. Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Kauluspaidat ovat jaettu viiteen eri mallistoon ja paitoja löytyy tahroja hylkivästä ja itsesiliävästä paidasta aina ympäristölle ystävällisempään paitaan saakka.

Työvaatteet Helly Hansenilta!

 

Valikoimastamme löydät Helly Hansenin laadukkaat, vaatimustenne mukaiset työvaatteet - tietenkin logopainatuksin.

James Harvest Sportswear - Turvallisen tyylikästä!

 

James Harvest Sportswear –mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Messu- ja tapahtumatuotteet koottuna yhteen kuvastoon!

 

Kuvastossa mm. messu- ja tapahtumavaatetusta, sekä valikoima liike- ja mainoslahjoja. Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita, tuet samalla myös kestävän kehityksen edistymistä.

Yrityspuketuminen kesän sesonkiin!

 

Kuvastoon koottu suosituimmat t-paidat, pikeet, collarit ja takit kesäkäyttöön. Tuotteet ovat brändättävissä juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi!